Druk bezochte Open Dag Piter Jelles !mpulse Kollum

Kollum - Donderdag 9 februari stonden de deuren van Piter Jelles !mpulse te Kollum open voor toekomstige brugklassers.

Op de druk bezochte Open Dag maakten de leerlingen van groep (7 en) 8 en hun ouders/verzorgers op een leuke en actieve manier kennis met !mpulse Kollum. De bezoekers kregen een rondleiding door de school die werd verzorgd door enthousiaste leerlingen van klas 1. In alle ruimtes gaven teamleden een uitleg over de inhoud van de vakken en konden bezoekers korte lessen bijwonen en proefjes doen in het LAB. Ook werd Herstelrecht uitgelegd, kon er gekeken worden naar de 'kringen' op school en werd er ervaren wat er wordt gedaan in het atelier.

Na de rondleiding kon er, onder het genot van een hapje en een drankje, worden nagepraat met de leerlingen, teamleden en ouders van !mpulse Kollum.

Op !mpulse Kollum is de Doemiddag op 1 maart. Leerlingen kunnen dan kennis maken met de school door het volgen van verschillende Masterclasses zoals sport, kunst & cultuur of wereldoriëntatie. Aanmelden kan op de website: www.impulsekollum.piterjelles.nl.

Wil je meer weten over !mpulse Kollum? Kom je langs op de Doemiddag? Ga dan naar de website: www.impulsekollum.piterjelles.nl of proef de sfeer op school via Instagram @piterjellesimpulsekollum.

FOTO'S SAKE BEERSTRA