Clinic Marit Bouwmeester

ANJUM - Hoogtepunt is een exclusieve zeilclinic van Marit Bouwmeester, gouden medaillewinnares tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro (2016). Naast de zeilclinic valt er het hele weekend genoeg te beleven in het vestingstadje Landal Esonstad. Parkgasten en fervente bezoekers uit de omgeving kunnen meedoen met de zeilclinic, een klompboot of watersportarmbandje maken of een vlot bouwen onder leiding van het Fun & Entertainment team.

Marit Bouwmeester behoort in de Laser Radial zeilklasse tot de absolute wereldtop. Haar status in de zeilsport werd eens te meer bevestigd door op de Olympische Spelen in Londen zilver te winnen. Haar absolute hoogtepunt is haar gouden medaille in Rio de Janeiro tijdens de Olympische Spelen van 2016. Milou Buisman, general manager van Landal Esonstad: “Wij vinden het een enorme eer dat we een olympisch kampioene op ons park mogen verwelkomen en zij voor zowel parkgasten als gasten uit de regio een onvergetelijke zeilclinic zal verzorgen!” De inschrijving voor de clinic opent voor gasten uit de regio op vrijdag 12 mei om 14:00 uur.

Op zondag staat het recreatieprogramma in het teken van water en heeft Bollo zijn eigen watersportbeleving tijdens de ‘Bollo Rondvaart’. Gasten kunnen tevens gebruik maken van de veerdienst naar waddeneiland Schiermonnikoog.