Dorpsfeest Oudwoude

OUDWOUDE - Het tweejaarlijkse dorpsfeest in Oudwoude begint op donderdag 22 juni en eindigt zondag 25 juni.

Vier dagen feest met een gevarieerd programma. Donderdag begint het doarpsfeest met de optocht van versierde wagens en fietsen. Daarna volgt nog een gezellige avond in de feesttent aan de Swartewei met live muziek van Bakker & Niehaus.

Vrijdag 23 juni is de ‘dei foar jong en âld’ die wederom begint met het traditionele Moarnsbrochje en aansluitend diverse sport en spel onderdelen. De zeskamp die ’s middags op de planning staat wordt dit jaar wederom door Klaas Jansma gepresenteerd. Vanaf 18.30 uur volgt het Hynstespektakel met een demonstratie vrije dressuur, stoelendans te paard en een show van stal Pieter Wijbenga. Live muziek wordt verzorgd door Pieter en Michiel en discotheek Second-Live.

Zaterdag 24 juni begint met de optocht van de versierde wagens met aansluitend het matinee met de partyband Sunshine. Zaterdagavond speelt de topband Jetset Live in de feesttent.. Zondag wordt afgesloten met een optreden van het eigen popkoor Sangersjongers en de Smûke Wâlden onder het genot van een kopje koffie.