Identiteit slachtoffer misdrijf De Westereen bekend

De Westereen - DE WESTEREEN - De man die zondagochtend levenloos werd aangetroffen in een weiland in De Westereen is de 37-jarige Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzwaag. Dat heeft de politie vastgesteld en medegedeeld. De man is door een misdrijf om het leven gekomen. Zijn nabestaanden zijn ingelicht.

Het lichaam van Van Seggeren werd omstreeks 10.30 aangetroffen in een weiland nabij de kruising Fûgelsang - Bûterwei in De Westereen. De politie heeft sindsdien de zaak in onderzoek. Er wordt uitgebreid sporenonderzoek gedaan en er is tevens een buurtonderzoek gehouden.

Een deel van de Fûgelsang - Bûterwei blijft morgen afgesloten om verder onderzoek te kunnen doen.

Van Seggeren bezocht zaterdagavond het FreezeForze Beach Festival in De Westereen. Nadat de man het feestterrein verliet is er niets meer van hem vernomen. De politie komt graag in contact met getuigen die het slachtoffer buiten het festivalterrein nog hebben gezien. Ook andere informatie hoort de politie graag.

De politie is te bereiken op 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunnen tips via het meldformulier doorgegeven worden.