Standhouders gezocht voor Najaarsmarkt Nieuw Toutenburg

Noardburgum - Op zaterdag 21 oktober vindt in Nieuw Toutenburg de jaarlijkse Najaarsmarkt plaats. Deze gezellige markt wordt gehouden van 10.00 tot 15.00 uur. Standhouders kunnen zich nu aanmelden, opgave tot 14 oktober.

Standhouders kunnen zich tot 14 oktober aanmelden. Dit kan via de mail naar Janny.Postma@znb.nl  of telefonisch via de receptie van Nieuw Toutenburg:  (0511) 479 479.

Naast professionele verkopers kunnen er ook rommelmarktgoederen verkocht worden. Een tafel is voor  €7,50 te reserveren.

De Werk&Dagbesteding van Nieuw Toutenburg biedt producten aan die bewoners zelf hebben gemaakt. Bij het draaiend rad kunnen bezoekers een gokje wagen voor leuke prijzen. Verder is er een lunchcafé aanwezig.

De opbrengst van de markt komt ten goede aan de bewoners.

Nieuw Toutenburg is onderdeel van Noorderbreedte. Nieuw Toutenburg is gespecialiseerd in zorg voor mensen met het syndroom van Korsakov en voor ouderen met psychiatrische problemen. Zij vinden er goede zorg en een prettige leefomgeving. In Nieuw Toutenburg kunnen bewoners op een zinvolle en plezierige manier hun dag doorbrengen, op een manier die bij ze past.