Uitgebreid programma winterseizoen dorpshuis De Kruisweg

Damwâld -  Voor het komend winterseizoen hebben de Activiteitencommissie en de uitbaters van dorpshuis De Kruisweg in Damwâld prachtige voorstellingen bemachtigd. 

Op 30 september zullen Alex Bouma en Henk van Dijk de uitzwaaishow in De Kruisweg van de Horetha Drive In Show aan elkaar draaien. Entree 5 euro, kaarten te koop aan de zaal. Op donderdag 19 oktober komt de Amsterdamse politiewoordvoerster Ellie Lust in De Kruisweg vanaf 20.00 uur. Entree 15 euro.

Op zaterdag 18 november komen Jan Arendsz en Marijke Geertsma naar de Kruswei voor hun schitterende voorstelling over het vermaarde Bokwert. Entree 18,50 euro. Op 9 december komt de Bruceband (tribute band Bruce Springsteen) naar de Kruisweg in Damwâld. Entree 17,50 euro. Op vrijdag 19 januari 2018 komt Joep Onderdelinden (postbode Siemen) als caberatier naar Damwâld. Entree voorverkoop 12,50. Aan de zaal 15,00 euro.

Naast deze activiteiten is er nog iedere laatste vrijdag van de maand bingo (behalve in december). Voor de kinderen is er op 18 oktober vanaf 15.00 uur een theatervoorstelling van Heksie Peksie (entree 2 euro). Op 28 oktober is er een playbackshow met deelnemers tot en met 12 jaar. Opgave fthaakma@gmail.com. Op zaterdag 25 november is er de Sinterklaasintocht. Op woensdag 13 december is er vanaf 15.00 uur jeugdbingo. Zaterdag 4 november is er een disco voor mensen met een beperking (vanaf 19.00 uur). Zaterdag 22 december wordt er een kerstavond gevierd. 23 december is er een darttoernooi.

Kaarten van de voorstellingen zijn online te koop via: www.dekruisweg.nl. Van de voorstelling Bokwert zijn er ook bij Primera in Damwâld kaarten te koop.