Halfjaarlijkse grote verkoopdag van de Lichtpuntloods

Kollumerzwaag - Op zaterdag 30 september 2017 organiseert kringloopwinkel Lichtpuntloods haar halfjaarlijkse grote verkoopdag. De loods is geopend van 9.00 tot 16.00 uur.

Het afgelopen halfjaar hebben de vrijwilligers weer zeer veel mooie artikelen verzameld. Dit alles wordt op zaterdag 30 september aanstaande te koop aangeboden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Lichtpunt is met 4300 m2 een van de grootste kringloopwinkels van Noord Nederland. De vele vrijwilligers zijn graag met hun deskundig advies van dienst. Zo is er een grote collectie (antieke) kasten, tafels en stoelen, bankstellen gereedschap, kleingoed, elektronica, kleding, schoenen, bedden en boeken te vinden

Tevens is er op deze grote overdekte markt voor tweedehands goederen uitgebreid gelegenheid de inwendige mens te versterken met koffie, thee, frisdranken en diverse warme maaltijden, snacks en erwtensoep. Ook zijn er gedurende de gehele dag verlotingen van mooie prijzen bij het draaiend rad. Verder zijn er een aantal muzikale live optredens.

De opbrengst komt ten goede aan de opvangboerderij, waar deskundig personeel met behulp van vele vrijwilligers, zorgen voor opvang en begeleiding van mensen die tussen wal en schip zijn geraakt. Ruim 39 jaar wordt er reeds een warm nest voor de kwetsbare medemens geboden.

In verband met deze Grote Verkoop is de Lichtpuntloods op donderdag 28 september gesloten.

Meer informatie over het werk van Lichtpunt vindt u op een van onze websites: www.lichtpuntloods.nl of www.lichtpuntinfo.nl. Adres Harm Smidswei 6, 9298 RD Kollumerzwaag.