Kliederkerk Grieme & Piele & Diele weer van start

Buitenpost - Op zondag 15 oktober begint de Kliederkerk Grieme & Piele & Diele weer. Vorig seizoen is er rond kerst, Valentijn en Palmpasen het concept van de Kliederkerk uitgeprobeerd in Buitenpost. Het was een groot succes! Iedere keer sluiten we aan bij het seizoen. Kinderen en volwassenen beleven samen het verhaal door middel van allerlei activiteiten en een laagdrempelige viering. Dit keer sluit het programma aan op de herfst en is het thema: Storm!

Iedereen, jong en oud, is van harte welkom. Op 15 oktober is vanaf 10.00 uur de inloop met koffie en thee en om 10.15 wordt het verhaal over de storm op het meer beeldend verteld. Daarna zijn er verschillende verdiepende en creatieve activiteiten, zoals een vlieger knutselen, een bootjesblaas wedstrijd en zelf storm maken. Voor volwassenen is er een programma met film en gesprek. De ochtend wordt afgesloten met een viering en een potluck-lunch. Hiervoor zou het fijn zijn als iedereen eten meenemen om te delen. Het duurt tot uiterlijk 13.00 uur.

Kinderen die naar de kliederkerk komen worden begeleid door hun eigen ouder(s)/ verzorger(s). Opgave is niet nodig en de toegang is gratis.

Locatie: Doopsgezinde kerk, Julianalaan 12A, Buitenpost.

Grieme & Piele & Diele is te volgen op facebook.com/kliederkerkbuitenpost.