Nieuw podiumseizoen Badhûs van start met reünieconcert Black Leash

De Westereen - Poppodium Badhâs heeft voor het nieuwe seizoen een geweldige programmering kunnen vastleggen. De start van het poppodium op zaterdag 7 oktober is gereserveerd voor een reünieconcert van Black Leash en supportact NoID. De muzikale omlijsting van de avond wordt verzorgd door DJ Dikke Prima.   

Vijf allround rockers met een onbegrensde passie, grote muzikaliteit en een krachtige performance maken van Black Leash de Pearl Jam-tribute die haar naam eer aan doet. De band bestormde door de jaren heen al vele podia. Van grote festivals tot kleine kroegen en van drukbezochte evenementen tot stampvolle zalen. Black Leash zorgt altijd voor een onvergetelijke rockavond.

De band brengt je “the best of both worlds” met een show waarin zowel oude als nieuwe nummers aan bod komen. Met hun jarenlange podiumervaring, een getalenteerde zanger die de sound van Eddie Vedder als geen ander weet te benaderen en een knetterende show weet Black Leash het publiek moeiteloos te overtuigen en mee te slepen in een dampende rockbeleving.

NoID is een band met een eigen kijk op de rockmuziek!! Opgericht in 2016 door Ian Bosma (voormalig leadzanger van A.B.O.V.E.) en Douwe Hoogeveen (Leadzanger The Outlaws) met als basis; een toegankelijk repertoire van eigen nummers te schrijven. De band werd al snel uitgebreid met drummer Lieuwe de Jong (drummer Damaged Justice) en bassist Hein van der Veen (Gitarist All Over). Door de drukke agenda's is Thomas Eerenvelt (Bassist The Outlaws) als extra bassist aan de band toegevoegd. De eigen nummers klinken herkenbaar door de diverse invloeden van bekende bands als Volbeat, AC/DC, Danko Jones e.d. De sound van NoID is eenvoudig maar lekker en aanstekelijk. 

Aanvang 21.00 uur. Entree € 7,50