Haven in Zicht zingt in Haersmahiem Buitenpost

Buitenpost - BUITENPOST - Op zaterdagmiddag 7 oktober verzorgde het Amusementskoor “Haven in Zicht” uit Burum een optreden in “Haersmahiem” Buitenpost. Het koor stond ook vanmiddag onder leiding van Geert Dijkstra en de accordeonisten Joze Boon en Truida van Santen zorgden voor de begeleiding.

BUITENPOST - Op zaterdagmiddag 7 oktober verzorgde het Amusementskoor “Haven in Zicht” uit Burum een optreden in “Haersmahiem” Buitenpost. Het koor stond ook vanmiddag onder leiding van Geert Dijkstra en de accordeonisten Joze Boon en Truida van Santen zorgden voor de begeleiding.

Het werd een zeer afwisselend optreden voor de aanwezigen en het koor. Het koor zong diverse liederen, zoals “Syn leafde foar see”, “Bye bye love”, “Sofietje” en “Fannacht hie ik in frjemde dream”. Mieke Baars las een gedicht voor en ook dit werd door de bewoners zeer op prijs gesteld.

Deze muzikale avond werd mede mogelijk gemaakt door de Femme van der Schaaf Stichting en de opbrengst van de collecte van het Oranjefonds.

Met de gift van de Femme van der Schaaf Stichting kan het Amusementskoor een muzikale middag of avond verzorgen in verzorgingshuizen in de regio Noard East Fryslân en omgeving.

Het volgende optreden is in het winkelcentrum van Damwâld op 28 oktober. Op 31 oktober volgt een optreden in De Wierde te Grijpskerk.