Website Sinterklaasintocht Dokkum online

Dokkum - Vanaf vandaag, vrijdag 13 oktober,  is de website www.sintdokkum.nl online. Op deze website staat tal van praktische informatie over de intocht van de Goedheiligman op zaterdag 18 november 2017 in Dokkum. Voor kinderen zijn er kleurplaten, spelletjes en filmpjes te vinden.

Samen met diverse ondernemers uit Dokkum wordt er hard gewerkt om Sinterklaas en zijn pieten een fantastisch ontvangst te geven en alle bezoekers een mooie dag te bezorgen. De voorbereidingen voor de intocht zijn nog in volle gang. De website wordt daarom ook doorlopend aangevuld. Ook met informatie die van belang is voor inwoners en ondernemers van de binnenstad van Dokkum.

De Sint is ook op social media actief. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en/of Instagram en blijf op de hoogte. Op alle social media zijn we te vinden onder ‘SintDokkum’.

Meehelpen? De organisatie is nog steeds op zoek naar leuke en enthousiaste vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan de leukste Sinterklaasintocht van Nederland. Er zijn nog  gastvrouwen, opbouwers en sjouwers, opruimers en verkeersregelaars nodig. We hebben voldoende pieten. Aanmelden kan via sinterklaas@dokkum.nl