Juf Hanneke Smit neemt afscheid van CBS 't Oegh

Munnekezijl - Op feestelijke wijze heeft CBS ‘t Oegh in Munnekezijl vrijdag afscheid genomen van juf Hanneke Smit. Na 31 jaar neemt ze afscheid van het onderwijs. Hiervan is ze ruim 21 jaar kleuterjuf op ’t Oegh geweest. Dit heeft ze altijd met veel enthousiasme en plezier gedaan.

Op deze feestelijke dag werd er als verrassing een ontbijtmand bezorgd bij Hanneke en haar man. In Munnekezijl aangekomen mocht Hanneke plaatsnemen in een koets om met paard en wagen een rondrit te maken door het dorp.

Daarna werden zij en de kinderen op school verrast met een spetterend optreden door goochelaar Jan. Na dit prachtige optreden kon juf Hanneke genieten van een heerlijke high tea, gemaakt door alle kinderen. Daarna werd juf Hanneke toegezongen door de kinderen met een zelfgemaakt lied en werd ze getrakteerd op prachtige cadeaus. Ze kreeg onder andere een wensboom (magnolia) van de kinderen als blijvende herinnering. Ook konden alle ouders nog afscheid nemen van juf Hanneke. Hierbij waren ook oud (duo)collega’s aanwezig.

Juf Hanneke was een kanjer van een juf. Wat zal ze gemist worden op ’t Oegh.

Foto's: Sake Beerstra