Arjan Numan eerste kandidaat Feanster Maestro

SURHUISTERVEEN - Arjan Numan is de eerste kandidaat voor Feanster Maestro. Op 24 november neemt hij het stokje over van dirigent Theun van Leijen van de Feanster Brassband.

Samen met vier andere kandidaten strijdt hij om de titel ‘Feanster Maestro 2017’. ,,Ik ga er een show van maken’’, blikt de voorzitter van volleybalclub CVS vooruit.

In de achterzaal van Brasserie Kolkzicht vindt op 24 november de derde editie van Feanster Maestro plaats. Voorgaande jaren werd het evenement een groot succes. Winnaars waren toen notaris Margreet Mook (2015) en juf Marga-Hester Visser (2016). Tijdens de dirigentenwedstrijd hoopt Arjan iets moois neer te zetten voor zichzelf en het publiek.

De 26-jarige voorzitter koos voor het lied Eye of the Tiger van de rockband Survivor. ,,Ik ken het lied uit de film Rokcy. Het is eigentijds en er zitten veel showelementen in. Ik denk dat ik hiermee kan scoren.’’ In de voorbereiding schakelt hij de hulp in van zijn vriendin Lieke. Zij speelt in een showband en hoopt Ajran de kneepjes van het vak bij te kunnen brengen. ,,Ritme zal voor hem de grootste uitdaging zijn, maar ik weet zeker dat hij er een spektakel van maakt!”

De kaarten voor Feanster Maestro zijn vanaf maandag 6 november beschikbaar. De entreebewijzen zijn verkrijgbaar bij Brasserie Kolkzicht en B&G Food and Lifestyle in Surhuisterveen. Feanster Meastro begint vrijdagavond 24 november om 20.00 uur s ‘avonds.