Spectaculaire slotfase WTOC-Trynwâlden

OUDWOUDE - begon goed aan de wedstrijd en kreeg en mogelijkheid om de score te openen. Trynwâlden kreeg een uitstekende kans maar Sipke Bijlstra blokkeerde het schot op de doellijn. Het was Trynwâlden dat de leiding nam. Thorn Stielstra was de maker 0-1.

Trynwâlden schoot nog eens voorlangs. WTOC kwam op gelijke hoogte Tedo de Bruin slalomde door de verdediging legde de bal panklaar voor Jaap de Bruin 1-1. Vlak voor de rust bracht Erik Jan Dijkstra de stand op 2-1.WTOC dacht de rust met een voorsprong te halen. Trynwâlden kwam op gelijke hoogte. De veel vrijheid gegeven Oetsen-Klaas Jansma was de maker 2-2.

Dezelfde speler bracht na de rust ook de 2-3 en 2-4 voorsprong voor Trynwâlden tot stand. Een hattrick voor hem. WTOC was murw geslagen en leek zich neer te leggen bij een nederlaag. In de 80e minuut keerde het tij ten gunste van WTOC. Jaap de Bruin zorgde voor de 3-4. Luttele minuten later schoot Nyckele Smeding WTOC naar 4-4. En nog was de koek niet op. Heine de Bruin vond het hoofd van Erik Jan Dijkstra en snoeihard verdween de bal in het doel 5-4. Het spektakel duurde nog een paar minuten met kansen over en weer.

WTOC had niets te klagen. Een bal stuiterde op de lat boven Geoffrie Hoiting weer in het veld maar kon worden weggewerkt. Een geweldig slotstuk van een niet bijster goede wedstrijd. Volgende week de uitwedstrijd bij Minnertsga.