Veel publiek bij “Haven in Zicht” in winkelcentrum Damwoude

DAMWALD - Het Amusementskoor “Haven in Zicht” uit Burum verzorgde zaterdag 28 oktober een optreden in het winkelcentrum in Damwâld. Namens het winkelcentrum had Eetcafé Het Centrum het koor uitgenodigd.

De technische mensen van het koor onder leiding van Johannes van der Heide hadden alles tot in de puntjes geregeld. De eigen geluidsinstallatie zorgde ervoor dat iedereen alle stemmen goed kom horen. Lolke Jousma, Kor Kloppenburg, Jan Zijlstra en voorzitter Bouwe van der Weide waren al een uur druk bezig geweest toen de koorleden arriveerden.

Het koor stond onder leiding van Geert Dijkstra. Er werd deze middag heel wat gevraagd van de accordeonisten Joze Boon en Truida van Santen, maar drie uur lang speelden ze of hun leven er van afhing. Het werd een zeer afwisselend optreden en het winkelend publiek toonde zich zeer tevreden. Het koor zong diverse liederen, zoals “You are my sunshine”, “Bye bye love”, “Sofietje” en “Fannacht hie ik in frjemde dream”.

Daarna zongen Riki Mulder en Geert Dijkstra met veel passie de solo’s bij het lied “One way wind”. Het lied “Droomland”, met als solisten Tineke Dijkstra en Bouke Zijlstra, werd door de vele toeschouwers eveneens beloond met applaus.

Het omvangrijke publiek zong uit volle borst mee. Op 31 oktober volgt een optreden in De Wierde te Grijpskerk.