Lauwers College houdt bingo voor goede doelen in de regio

Kollum - Veel belangstelling vrijdagavond op het Lauwers College in Kollum waar een bingo werd georganiseerd om geld in te zamelen voor goede doelen. Vanuit het initiatief Lauwers College FoarInoar organiseert de school al een aantal jaren uiteenlopende acties om geld in te zamelen voor het goede doelen in de regio. Leerlingen, ouders en anderen kunnen zelf goede doelen uit de eigen omgeving aandragen.

Er waren vrijdagavond prachtige prijzen te winnen van onder andere de Bruna, Juwelier Radema, Poelier Hilboezen, Manjefiek, Schoonheidssalon Karin, Scapino, Blokker, Buitengewoon Mooi, Jumbo, CanvasCompany en nog veel meer. De hoofdprijs was een televisie en een weekendje weg naar Ameland.

Lauwers College FoarInoar wil nog graag geld inzamelen voor de voedselbank, een Airtumblingbaan voor gymnastiekvereniging Wardy uit Kollum aan kunnen schaffen en speelgoedbank Op Stelten in Buitenpost ondersteunen.

De televisie ging naar: mevrouw Schievink- van Kammen uit De Westereen. Ook het weekendje weg naar Ameland werd door mevrouw Schievink- van Kammen gewonnen.

De opbrengst van deze bingoavond betrof een bedrag van €1400,-.