Site toont veelzijdigheid Hoveniersbedrijf Sake van der Wal

BROEKSTERWâLD - âLD Zeer recent heeft ambachtelijk hoveniersbedrijf Sake van de Wal uit Broeksterwâld een nieuwe website gelanceerd.

Op de website www.hoveniersbedrijfsakevanderwal.nl wordt de veelzijdigheid van de ervaren hovenier nog beter zichtbaar. “We zijn de laatste jaren echt een begrip geworden in Friesland op het gebied van tuinen. Onze persoonlijke en creatieve inbreng wordt gewaardeerd door onze klanten, daar zijn we erg blij mee. Deze aspecten vind je nu dus ook veel meer terug op onze website. Bezoekers kunnen lezen welke stappen er worden gezet om tot een mooie tuin te komen. Van schetsservice tot de daadwerkelijke uitvoering. Daarnaast laten we gericht ook enkele projecten en impressies zien, zodat men een goed beeld krijgt van wat er zoal allemaal mogelijk is. Natuurlijk staan we er ook zelf op. We vinden het belangrijk dat mensen een goed beeld van ons krijgen, een nieuwe tuin laten aanleggen en onderhouden doe je niet zomaar.

Als je Van der Wal vraagt naar de laatste tuintrends dan benoemd hij al snel water en hout. Van der Wal ziet dat mensen graag een zo’n natuurlijk mogelijk ogende tuin willen hebben waarin een waterpartij en een houten wal of terras niet mogen ontbreken. “Voor ons is het dan de uitdaging om alle elementen zo te bepalen zodat huis en tuin elkaar versterken. Ja, het is prachtig werk om dit voor onze klanten te mogen doen.” Klanten zijn ook steeds vaker bedrijven en lokale overheden. Hoveniersbedrijf Sake van der Wal werkt niet alleen in opdracht voor particulieren, maar ook voor bedrijven, instellingen en lokale overheden. Het team van de hovenier is gespecialiseerd in groenonderhoud van openbare ruimten en bedrijfsterreinen. Duurzaamheid wordt daarbij steeds belangrijker. Hierbij valt te denken aan waterberging, hergebruik van materialen en het creëren van een gezonde leefomgeving. In de winter doet Sake van der Wal ook nog eens aan gladheidsbestrijding in een groot deel van Friesland.

Deze enorme diversiteit van diensten zijn nu allemaal zichtbaar op de nieuwe website. “Middels een periodieke nieuwsbrief houden we de lezers op de hoogte van de laatste tuintrends, tuintips en opgeleverde groenprojecten. Kijk gerust eens op www.hoveniersbedrijfsakevanderwal.nl, we hebben nu speciale herfstacties!”