Sinterklaas bezoekt Gerkesklooster-Stroobos

Gerkesklooster-Stroobos - Op zaterdag 25 november is Sinterklaas met een team van zes zwarte pieten ook weer aangekomen in Gerkesklooster / Stroobos.

Per boot kwamen ze met elkaar aan bij de Lauwers waar veel kinderen met hun ouders vol verwachting op de Goedheiligman stonden te wachten.

Nadat Sinterklaas en zijn Pieten zijn voet op vaste wal hadden gezet werden eerst alle kinderen uitgebreid begroet door Sinterklaas en de pieten. Vervolgens ging Sinterklaas in een cabrio, hoofdpiet op de muziekfiets, en de andere pieten lopend door het dorp, uiteindelijk op weg naar Jeugdhonk WeRockz. Daar aangekomen was er voor de jongere kinderen een heel spellencircuit door school met oa.  pakjes door de schoorsteen gooien, een paardenrace, en de kinderen konden op de foto met Sinterkaas en hoofdpiet. Voor de oudere jeugd was er in jeugdhonk WeRockz een grote bingo met leuke prijsjes.

Aan de inwendige mens werd ook goed gedacht, er was ranja, warme chocolademelk, koffie, thee en speculaas. De kinderen kregen aan het einde van het spellencircuit nog een leuk cadeautje mee. Het was een zeer geslaagde middag in- en om jeugdhonk WeRockZ.