Beleef Kerst met LEV in Surhuisterveen

Surhuisterveen - Wie erbij was herinnert zich ongetwijfeld de prachtige kerstavond in december 2016 in Surhuisterveen. Dit jaar komt LEV opnieuw naar De Flambou, Groningerstraat 40 te Surhuisterveen. De band geeft op zaterdag 23 december (aanvang 19.30 uur) een voor het noorden uniek kerstconcert. Om samen het hoopvolle verhaal van kerst te beleven, met nieuwe kerstliederen van LEV en bekende kerstmuziek in de stijl die men van de band kent.

Met kerst denken we terug aan de geboorte van Jezus. Zijn komst bracht licht in de duisternis en Zijn leven zet onze levens in een nieuw perspectief. We zullen samen zingen van deze hoop die onze levens kleurt; een thema dat in veel van de liederen van LEV centraal staat.

Tijdens het concert kun je luisteren naar nieuwe (kerst)liederen, maar neemt ook de samenzang van bekende kerstklassiekers een belangrijke plaats in. LEV wordt voor deze avonden uitgebreid met extra zangers en met een cellist.

Het geheel zal in gezellige kerstsferen worden aangekleed met vuurkorven, warme chocolademelk, glühwein en heerlijke hapjes. Daarnaast zal er ruim de tijd zijn om elkaar te ontmoeten. Het concert zal om ongeveer 21.45 uur zijn afgelopen. Het vorige jaar was De Flambou volledig bezet. Het advies is om tickets tijdig te reserveren. Dat kan via www.bandlev.nl of op www.truetickets.nl/LEV.