Midwinter- en andere concerten Opus 3

Dokkum - Donderdag 7 december (aanvang 19.30 uur) treedt Vrouwenkoor Voxstrot op voor de bewoners van  De Waadwente in Dokkum.

Het vrouwenkoor van Opus 3 zal onder leiding van Rennie Veenstra een divers repertoire ten gehore brengen, waaronder een aantal bekende kerstliederen.

Zaterdag 9 december zal het 55plus-orkest ‘Hamme Hos’ een optreden verzorgen in het winkelcentrum in Damwâld. Het orkest telt oudere, zeer enthousiaste leden, die onder leiding van Zwaanette Dijkstra goed in het gehoor liggende nummers te berde brengen.

Eveneens op 9 december is er een jubileumconcert van het keyboardensemble ‘De Notenkrakers’. Dit ensemble, bestaande uit mensen met een verstandelijke beperking, viert in De Oase, Stationsweg 39 in Dokkum, zijn tienjarig bestaan.

Onder leiding van Coby Helder-Kuik wordt daar een Midwinterconcert gegeven en zal er muziek opklinken, die ingestudeerd is middels een kleuren-notensysteem. De betreffende muziek is onlangs op cd opgenomen en de presentatie daarvan vindt tijdens het concert plaats.

Aan het concert werken verder mee zanggroep ‘De Kleine Kracht’, popgroep ‘The Creazy Ones’ en zangeres Dina Heeringa.

Het concert, dat gratis toegankelijk is, begint om 19.30 uur.