Vierdaagse winterfair bij De Spitkeet

Harkema - Van 13 t/m 16 december wordt op het terrein van Openluchtmuseum De Spitkeet in Harkema de jaarlijkse winterfair gehouden. De laatste jaren brengen steeds meer mensen, vanwege de bijzondere sfeer, een bezoek aan dit evenement. Er zijn zelfs inwoners uit Amsterdam die speciaal voor deze winterfair elk jaar naar Harkema komen.

De openingstijden van het museum zijn op woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Voor de kinderen zijn er workshops op woensdag- , donderdag- en vrijdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur. Zij kunnen dan leuke kerststukjes maken. Elke middag is er een workshop pindapop maken en koekversieren met snoep. Op woensdag en donderdag is er een workshop kerststukjes maken voor volwassenen om 19.30 uur. Opgave voor de workshops voor volwassenen kan voor 8 december a.s. via tel. 06-53602671. De kinderen die meedoen aan de kinderworkshops hoeven zich van tevoren niet op te geven.

Tijdens deze fair zijn er weer veel leuke artikelen en lekkernijen te koop waaronder veel mooie kerststukken en zijn er in de huisjes vrijwilligers van De Spitkeet actief. In een van de huisjes worden mooie kerstverhalen verteld en natuurlijk sluiten we ook deze fair op zaterdag weer af met het rad van avontuur en net als vorige jaren is het park ’s avonds weer prachtig verlicht.

Kijk voor meer informatie op  www.despitkeet.nl of www.facebook.com/spitkeet.