Vrienden en bekenden op zoek naar Remon Bruinsma

Kollum - LEEUWARDEN - Vrienden, vrijwilligers en familie van Remon Bruinsma gaan vandaag gezamenlijk op zoek naar de vermiste achttienjarige jongen uit De Westereen. Op Facebook wordt opgeroepen om vanmorgen om half tien te verzamelen bij C&A in Leeuwarden en samen te gaan zoeken.

Dit meldt de Leeuwarder Courant. 
‘Wie zoekt er mee? Dit duurt nu al veel te lang. Het kan ieder van ons overkomen en daar moet je als ouder toch niet aan denken, je grootste nachtmerrie...’ Een deel van de vrienden, bekenden en vrijwilligers treft elkaar dinsdagmorgen al om negen uur bij Wokpaleis Fryslân (E10) bij Tytsjerk. Deze groep zoekt op weg naar Leeuwarden ook al naar Bruinsma.

Grote Wielen

Mogelijk is de Westereender vorige week na het stappen in Leeuwarden lopend terug gegaan naar huis. De groep wil daarom ook zoeken in de Grote Wielen en de Kleine Wielen. De zoekactie van een politiehelikopter met warmtebeeldcamera, maandag, heeft niets opgeleverd. De politie zocht al meerdere malen in de grachten van Leeuwarden en ook camerabeelden van de binnenstad zijn bekeken.