Al bijna veertig jaar oliebollenactie V.V. Zwaagwesteinde

De Westereen - Al bijna 40 jaar is het gebruikelijk dat de voetbalvereniging VVZ oliebollen uitvent op de laatste dagen van het jaar. Ook dit jaar worden de oliebollen weer huis-aan-huis gebracht.

De opbrengsten dit jaar zijn bestemd voor twee nieuwe veilige dug-outs op het hoofdveld van de voetbalvereniging. Het is de bedoeling om alle straten van De Westereen en omstreken huis aan huis te voorzien van oliebollen waarbij één zak met 10 oliebollen voor 6,00 euro wordt verkocht.

De vrijwilligers van het oliebollenactiviteitenteam zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Al een aantal jaren zijn de oliebollen van een zeer goede kwaliteit en erg lekker en ook dit jaar zal weer worden getracht de lekkerste oliebollen te bakken.

De venters zullen op zaterdag 30/12/2017 rond 10 uur gaan starten en het streven zal zijn dat rond het middaguur alle oliebollen aan de man/vrouw zijn gebracht. De spelers en begeleiders worden om 9:30 uur verwacht bij de kantine zodat zij de routes, het wisselgeld en uiteraard de oliebollen kunnen ophalen.

Oliebollen kunnen ook worden afgehaald, op zaterdag 30/12/2017 in de kantine van sportpark “De Wieken”.