VIDEO | Joep Onderdelinden op de planken van De Kruisweg

Damwâld - Van januari tot en met april toert theatermaker en cabaretier Joep Onderdelinden met zijn zevende solovoorstelling OOIT langs Nederlandse theaters en podia. Eén van de locaties waar Onderdelinden zijn humoristische voorstelling zal laten zien is dorpshuis De Kruisweg in Damwâld. Dit is de enige locatie in Friesland waar de show te zien zal zijn. De Activiteitencommissie van De Kruisweg heeft Onderdelinden geboekt voor vrijdag 19 januari.

In OOIT zoekt Onderdelinden op zijn eigen absurde wijze, samen met zijn publiek, antwoord op vragen als ‘Hoe blijf ik een blij ei?’, ‘Komt het OOIT nog goed?’, ‘En, was het OOIT eigenlijk beter?’ De zoektocht naar geluk is de rode draad in deze show.

Joep Onderdelinden is bij het grote publiek met name bekend als Postbode Siemen, uit de serie Zaai. Daarnaast speelde hij in tal van musicals, waaronder Ja Zuster Nee Zuster en HEMA de Musical. Ook is hij actief achter de schermen, onder andere als regisseur/acteercoach bij verschillende musicals. Onlangs bracht Onderdelinden nog een bezoek aan Dokkum, in zijn rol als Luister Piet tijdens de intocht van Sinterklaas.

De show gaat van start om 20.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.

Kaarten voor de show OOIT zijn in de voorverkoop te bestellen via www.dekruisweg.nl. De kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij de Primera in het Winkelcentrum in Damwâld. In de voorverkoop kosten kaarten €12,50. Aan de zaal bedraagt de entreeprijs €15,-.

De voorstelling van Joep Onderdelinden is onderdeel van het culturele programma 2017/2018 van de Activiteitencommissie van De Kruisweg. Later dit seizoen zullen ook Klún en Knoffelhakke nog hun grappen vertonen in de grote zaal van De Kruisweg. Kijk voor meer informatie en agendapunten op www.dekruisweg.nl en volg De Kruisweg via Facebook: facebook.com/dekruisweg1881/