Benefiet voor KWF door Irish Stew

Burgum - BURGUM - Zaterdag 3 februari geeft de onlangs gestopte folkgroep Irish Stew nog één keer een concert in De Pleats te Burgum. De opbrengst van deze avond gaat naar het KWF kankerfonds.

Johan Juckers, Jan Huitenga en Wilt Dijk gaan voor dit goede doel nog een laatste maal het podium betreden om hun wel bekende repertoire ten gehore te brengen.

Hierbij zullen natuurlijk alle krakers van weleer zoals Slappe Douwe, Sjoukje v.d. Ven, Ouwe Jantsje, Galway Girl en uiteraard de Oudste Stapper langs komen.

Het belooft een sfeervolle en muzikale avond te worden m.m.v. Johan zijn nieuwe band JJAMM. DJ Winston Black zal het geheel voorzien van passende muziek en maakt er tot slot nog een feestje van.

Waarom dit concert? Wilt Dijk, in het dagelijks leven docent aan OSG Singelland te Burgum, gaat met een team van personeel, kinderen en ouders op de fiets meedoen aan Alpe d’HuZes.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Pleats en kosten €10,-. Een uitgelezen kans om Irish Stew voor het laatst in actie te zien en het goede doel te steunen. Info bij De Pleats of via w.dijk@singelland.nl.