Afscheid Loma Landolt bij Werk-/Leerbedrijf NEF

KOLLUM - Donderdag hebben collega’s en vele genodigden feestelijk afscheid genomen van Loma Landolt in de kantine van Werk-/Leerbedrijf NEF Kollum.

Na een dienstverband van bijna 44 jaar is Loma per 1 januari uit dienst gegaan bij NEF.

Loma, geboren in 1953 te Wieringen (NH) is inmiddels al weer vele jaren woonachtig in Kollum. Op 1 april 1974 is ze bij NEF (destijds Nieuw-Oostenburg) in dienst gekomen. Loma heeft in al die jaren vele verschillende montage- en inpakwerkzaamheden verricht. De laatste jaren heeft zij met veel plezier gewerkt op de Petfood-afdeling. Loma staat bekend om haar harde en haar nauwkeurige werken. Het is in al die jaren een echte doorzetter gebleken. Haar humor en enthousiasme zal zeker gemist worden op de afdeling. Loma is iemand die graag bezig wil blijven, ze zal de komende jaren dan ook nog werkzaam zijn in dagbestedingsactiviteiten bij onder andere Meckema-state in Kollum.

Loma bedankte haar collega’s voor de samenwerking in de afgelopen jaren en gaf aan altijd met plezier te hebben gewerkt. Ook nog een speciaal woordje voor haar leidinggevende: ‘Sytze ik heb altijd bij jou opgekeken’.