Veel belangstelling voor proefles dansyoga in de Trije Doarpen

Kollumerzwaag - Maandagavond stond de Trije Doarpen in het teken van dansyoga. Om half acht was de grote zaal gevuld met 46 dames die de proefles dansyoga wilden beleven. Na een warming up in yoga style werden de beginselen van de salsa uitgelegd door Hilda & Debbie van dansschool Hildansa uit Buitenpost.

In samenwerking met de Trije Doarpen wordt er een workshop salsa en yoga van acht lessen gegeven. De combinatie van dans en yoga is een geweldige manier om op een gezonde, fijne manier met je hoofd en lichaam bezig te zijn. Yoga en dans hebben als overeenkomst het ontwikkelen van flexibiliteit/souplesse en focus, het vinden van evenwicht en balans en het opbouwen van kracht.

De Salsa Latin Solo/Yoga lessen beginnen met rustige warming up en cooling down in yoga stijl. Daarna dans je solo in een groep op salsa- en andere latinritmes. Je leert de Cubaanse salsa en andere latindansen zoals de bachata. Dansplezier staat voorop!

Na de proefles was er nog gelegenheid voor een drankje aan de bar. Volgende week maandag starten de lessen vanaf 19.30 uur. Voor meer informatie:hildansa@outlook.com

Foto's: Jantsje Wiersma