Veel belangstelling Opendag OSG Piter Jelles !mpuls

KOLLUM - Donderdag 1 februari stonden de deuren van Piter Jelles !mpulse te Kollum open voor toekomstige brugklassers. Op de druk bezochte Open Dag maakten de leerlingen van groep (7 en) 8 en hun ouders/verzorgers op een leuke en actieve manier kennis met !mpulse Kollum, school voor vmbo-tl (mavo), havo en vwo.

Enthousiaste leerlingen van klas 1 verzorgden een rondleiding door hun school die tijdelijk gevestigd is aan de Johannes Bogermanstraat 23. In alle ruimtes gaven teamleden samen met leerlingen een uitleg over de inhoud van de vakken en leergebieden en konden bezoekers korte actieve lessen bijwonen. Het LAB was de plek voor verschillende proefjes en creatief bezig zijn kon in het atelier. Ook maakten de bezoekers kennis met de herstelgerichte manier van werken op !mpulse Kollum en andere school specifieke onderdelen zoals Setting, Community en Kring. Na de rondleiding kon er, onder het genot van een hapje en een drankje, worden nagepraat met de leerlingen, teamleden en ouders van !mpulse Kollum.

Piter Jelles !mpulse Kollum is een kleine school met een veilig en verbindend leerklimaat waar iedereen elkaar kent, wordt gezien en persoonlijke aandacht krijgt. De school staat voor uniek en eigentijds onderwijs waar je onderweg naar je diploma ontdek je wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en daarbij wordt je op eigenwijze ondersteund en begeleid.

Op !mpulse Kollum worden er op 14 februari Masterclasses gegeven voor leerlingen van groep 8 (en 7). Leerlingen kunnen zich inschrijven voor verschillende interessante lessen op het gebied van bijv. sport, science, kunst en wereldoriëntatie. Wil jij je inschrijven voor de Masterclasses? Ga dan naar de website: www.impulsekollum.piterjelles.nl.