Topdrukte bij de Feestelijke heropening Aldi Kollum

KOLLUM - Vrijdag 16 februari werd om 8.00 uur de verbouwde Aldi-vestiging aan de W. Loréweg in Kollum feestelijk heropend.

De opening werd verricht door filiaalleider Pier Vellinga en Helga Veenstra. Het was een bijzondere opening. De geur van afgebakken brood was een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Op de openingsochtend was het gezellige drukte de eerste 400 klanten kregen bij aankoop van minimaal € 10,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Voor klanten die geen prijzentas meer konden krijgen, was er een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleider Pier Vellinga: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooi verbouwde filiaal te mogen werken. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel "nieuwe stijl" kunnen we de klant nog beter bedienen. Iedereen gaat verrast worden door de heerlijke geur van verse broodjes en de frisse uitstraling Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Kollum.

Om klanten extra te verwennen, stond er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Klanten konden gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De openingstijden van de vernieuwde winkel aan W. Loréweg 2a in Kollum zijn van maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, op donderdag en vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Klanten van Aldi kunnen gratis parkeren, er zijn 60 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Foto’s Sake Beerstra