Nienke Hooghiemstra kandidaat voor Miss Beauty of Friesland 2018

Noardburgum - Nienke Hooghiemstra uit Noardburgum is doorgedrongen tot de finale van de verkiezing Miss Beauty/Teen of Friesland 2018.

"Bij de casting op 4 februari voor deze missverkiezing in Drachten werd ik samen met zeventien andere kandidaten gekozen uit heel veel aanmeldingen. Ik ben geselecteerd voor Miss Teen of Friesland. Met de geselecteerden hebben wij allerlei workshops, van bootcamps en catwalk-trainingen tot fotoshoots. Ook zamelen we geld in voor het goede doel, de LINDA.foundation, door diverse acties uit te voeren. Die zorgen ervoor dat gezinnen met kinderen die niet veel te besteden hebben, ook eens iets leuk kunnen doen met behulp van cadeaubonnen. Dit doen we samen of individueel. Zelf organiseer ik op school een verkoop van lekkernijen en in mijn omgeving verkoop ik cupcake’s", vertelt Nienke. De grote finale is op 18 maart.

Een vrijwillige bijdrage voor de LINDA.foundation kan overgemaakt worden op de persoonlijke pagina van Nienke op www.actievoorlindafoundation.nl.

Er kan gestemd worden per sms. Stemmen op Nienke kan door de tekst 'poll friesland Nienke' te sms’en naar 3010 (1,10 euro per ontvangen bericht, stemmen kan onbeperkt) Van de totale stemmen telt 20% mee in het eindoordeel.

Foto: Joris Brouwer Photography