Artiesten gezocht voor festival ‘Voorbij de grens’

Stroobos - De 4 Elementen is op zoek naar muzikanten en (straat)artiesten voor het festival ‘Voorbij de grens’ op zaterdag 30 juni.

Voor de tweede keer wordt het muziek- en theaterfestival ‘Voorbij de grens’ georganiseerd door De 4 Elementen. Naast de hoge gezelligheidsfactor is het evenement bedoeld om de verbinding tussen Groningen en Friesland te vergroten. De 4 Elementen is op zoek naar artiesten en muzikanten die willen bijdragen aan dit doel.
Het festival zal ook dit jaar weer in het teken staan van gezelligheid, eten, muziek en dans. En vooral: mensen met elkaar in contact brengen. Janny Reitsema, eigenaar van De 4 Elementen, kijkt met een tevreden blik terug op de eerste editie in 2017. “Het was fantastisch hoe het team dit evenement aan kon. De sfeer en de verbinding tussen de bezoekers was goed en er waren enthousiaste acts van de partij”.
Weet je mensen te raken, te vermaken, te inspireren of te laten lachen? Heb je een leuke workshop of ben je in het bezit van een ander talent? Neem dan voor 15 april contact op met De 4 Elementen via info@de4elementen.nl.