Langdurig zieke Klaas (10) uit Drogeham verrast met Opkikkerdag

Drogeham - De langdurig zieke Klaas (10 jaar oud) uit Drogeham beleefde zaterdag met zijn gezin een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen. Deze dag had als doel om alle zorgen even te vergeten en met het hele gezin volop te genieten. Klaas is namelijk langdurig ziek. Dit heeft veel impact op zijn leven, maar ook op dat van zijn ouders, broertje Ryan (1) en zus Alise (14). 

De dag begon voor het gezin onvergetelijk met een vlucht in een helikopter. Maar dat was niet het enige voertuig waar ze mee in aanraking kwamen. Voor velen een jongensdroom, maar voor Klaas werkelijkheid: een ritje in een échte, stoere, snelle sportauto! Maar ook aan zijn zus in gedacht, want met het hele gezin zullen werden ze omgetoverd tot fotomodellen en door een professionele fotograaf op de foto gezet. Daarnaast kwam broertje Ryan (1) helemaal tot rust in de onderwaterwereld.

Klaas en zijn gezin zijn opgegeven voor een Opkikkerdag door de pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Klaas onder behandeling is. Stichting Opkikker werkt inmiddels samen met ruim 80 ziekenhuizen in Nederland, waaronder alle academische. Zij hopen op deze manier aankomend jaar ruim 1800 gezinnen te helpen!  Kijk voor meer informatie over de Stichting Opkikker op www.opkikker.nl