Feestelijke open dag OBS It Twaspan

Twijzelerheide - Donderdag 22 maart zet OBS It Twaspan in Twijzelerheide haar deuren open voor iedereen. Met vele leuke activiteiten, zoals een modeshow, ICT-workshop, een muziekoptreden, springkussen en workshop bloemschikken, is er voor iedereen iets te beleven.

It Twaspan is een laagdrempelige basisschool in Twijzelerheide, waarbij er optimale aandacht en passend onderwijs is voor iedere leerling. “Doordat de leraren de kinderen door en door kennen, krijgt mijn zoon élke dag hulp erbij. Door alle hulp die hij krijgt raakt hij niet ontmoedigd, maar krijgt hij juist meer zelfvertrouwen”, vertelt Sjoukje de Boer, moeder van twee kinderen op It Twaspan. Ook Sanne van der Veen uit groep 8 ervaart dat zo: “Als iemand in onze klas ergens hulp bij nodig heeft, dan nemen de meesters en juffen er altijd de tijd voor om goed te helpen.”

Op It Twaspan is er naast theorie, ook veel ruimte voor actualiteiten en leren in de praktijk. Muziekonderwijs en drietalig onderwijs zijn daar een mooie voorbeelden van. Sanne van der Veen (groep 8): “Bij de muziekles in de bovenbouw leren we in vier weken een instrument bespelen. We sluiten de periode af met een optreden van een popnummer, waarbij ook ouders mogen komen kijken. Daarna wisselen we door naar een ander instrument.” Tijdens de open dag op 22 maart treden de kinderen niet alleen op voor ouders, maar voor iedereen die wil komen kijken! En wil je zelf eens zo'n leuke muziekles volgen? Dat kan tussen 11.00 en 13.00 uur.

Maar ook voor wie niet muzikaal is, is er van alles te doen op de open dag. Van een workshop bloemschikken tot een moderne ICT-les. En dat alles onder het genot van een hapje en drankje. Kijk voor het hele programma op www.obstwaspan.nl.