Open Dag Skeelerbaan Surhuisterveen met gratis clinics

Surhuisterveen - Op zaterdag 7 april gaat het skeelerseizoen 2018 van start met een Open Dag op de skeelerbaan aan het Blauknopke in Surhuisterveen. Iedereen is van harte welkom vanaf 13.00 uur. Tijdens deze Open Dag is er de mogelijkheid om kennis te maken met deze boeiende sport en met de gezellige skeelervereniging.

De gratis clinics voor de jeugd worden dit jaar verzorgd door Sharon Hendriks. Zij behoort tot de nationale skeelertop en zal samen met een collega proberen de deelnemers de basistechniek en de fijne kneepjes van het skeeleren bij te brengen. Er is een kar met skatemateriaal aanwezig, maar je mag ook je eigen spullen meenemen. Het is een mooie gelegenheid om het een keer op de baan te proberen. Skeeleren (ook vaak in-line skaten genoemd) is een sport die goed aansluit op schaatsen.

De Open Dag markeert het begin van een nieuw skate seizoen. Bij de vereniging wordt getraind op maandag, woensdag en donderdag onder begeleiding van ervaren trainers. Alle niveaus zijn welkom, van beginner tot wedstrijdrijder en van jong tot oud. Je kunt vrijblijvend drie proeflessen volgen om te kijken of het iets voor jou is. Kijk voor meer informatie op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl of op de Facebook pagina van de club.