Ebbing Autoverhuur sponsort trainingspakken Friese Boys JO9-2

kollumerzwaag - Ebbing Autoverhuur uit Kollumerzwaag sponsort Friese Boys JO9-2 door het jeugdteam van nieuwe trainingspakken te voorzien.

Naast zoon Sydse speelt ook Thije Jitse bij Friese Boys en wel in de JO9-2. Behalve sponsor is Auke leider van de JO9-2 en bestuurslid van de jeugdcommissie van Friese Boys. ,,Het kwam mooi uit dat ik juist dit team kon sponsoren" aldus Auke. ,,Maar wanneer Thije Jitse straks doorstroomt hoop ik dat de andere spelers er ook nog jaren plezier van zullen hebben.“

Ebbing Autoverhuur bestaat inmiddels 8 jaar en destijds werd er begonnen met de aanschaf van 1 verhuiswagen. Inmiddels beschikt het bedrijf over verschillende soorten auto’s als een verhuiswagen met laadklep, een bestelbus, een 6 persoonsbestelbus met dubbel e cabine, een personenauto,  autoambulance en een (gesloten) aanhanger. 

Sinds 2015 is het bedrijf gevestigd aan de Foarwei 196 te Kollumerzwaag. Een verbouwde boerderij welke voorheen werd bewoond door de pake van Auke. Vroeger kwam Auke hier al veel om pake te helpen met de dieren. Toen de mogelijkheid kwam om het te kopen, en Auke zich hier met het gezin en bedrijf kon vestigen, hoefde hij ook niet lang na te denken.