Meedenken over invullling van De Colle

Kollum - Gemeenschapscentrum De Colle in Kollum gaat haar oude jas aan de Kerkstraat verruilen voor een nieuwe aan de Gerrit Bleekerstraat.

Op dit moment zijn de nieuwbouwactiviteiten van Campus Kollum in volle gang, het gebouw wordt in de zomer van 2019 in gebruik genomen. Binnen Campus Kollum krijgt de Colle een geheel eigen plek, voorzien van een ruime foyer, gezellige bar, moderne keuken, grote zaal met podium en diverse kleinere zalen. Met deze vernieuwing wil Stichting Campus Kollum ook het culturele programma opnieuw op de kaart zetten. Het samenwerken onder één dak met twee scholen en de bibliotheek biedt extra kansen en mogelijkheden.

Hiervoor is de stichting op zoek naar enthousiaste mensen uit Kollum en omgeving die daarover mee willen denken en mee willen doen. Mensen die belang hechten aan een interessant cultureel aanbod voor een breed publiek in eigen dorp en omgeving. Op 8 mei is er om 19.30 uur in De Colle een informatieavond waar getoond wordt hoe de nieuwe Colle eruit komt te zien, welke mogelijkheden en plannen er zijn en naar welke mensen er gezocht wordt om dit te realiseren. Het doel is een Programmaraad op te richten en vrijwilligers te werven ter ondersteuning van deze activiteiten. Wie ideeën heeft of alvast informatie wil hebben, kan een mailtje sturen naar: g.barkmeijer@campuskollum.nl.W