Doe dag Lauwers College Kollum

kollum - De eerste doe dag van het Lauwers College Kollum werd dinsdag gehouden. Vele leerlingen van groep 8 van verschillende basisscholen hebben zich opgegeven voor een leuke doemiddag op de locatie.

Na ontvangst door enkele eerste klas leerlingen, werden de leerlingen welkom geheten door mevr. J.A. de Vries, de locatieteamleider. Vervolgens hebben de leerlingen drie workshopronde’s gehad. Ze hebben online zelf een keuze gemaakt van welke afdelingen ze een workshop wilden hebben. Ze konden kiezen uit BWI (Bouwen Wonen en Interieur), PIE (Produceren Installeren en Energie), Z&W (Zorg en Welzijn), en SD&P (Sport, Dienstverlening en Product). Maar niet alléén de afdelingen kwamen aan bod, ook kregen ze een proefles Engels, Nederlands of Biologie. Op een actieve manier hebben de leerlingen met plezier kennis gemaakt met de school.

Donderdag 15 november a.s. is er nog een doe dag op de locatie. Wil je ook meedoen? Geef je dan op via de site van het Lauwers College. Op donderdag 24 januari vindt de jaarlijkse open dag plaats.