Zeer geslaagde voetbalmiddag bij vv de Lauwers

Warfstermolen - In samenwerking met de KNVB heeft Tribe sports uit Zeist woensdag een voetbalfestival georganiseerd bij vv de Lauwers. Het was bestemd voor zowel leden als ook voor niet-leden van vv de Lauwers in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar.

De deelnemers werden verdeeld in verschillende teams. Elk team werd begeleid door iemand van het jeugdbestuur of door 1 van de enthousiaste jeugdtrainers van de vereniging.

Tijdens de pauze werden de kinderen getrakteerd op vers gebakken oliebollen door Bakkerij Jager uit Grijpskerk. Daarnaast ontvingen ze een door Tribe sports aangeboden sportdrank en na afloop kregen alle deelnemers een KNVB-sleutelhanger uitgereikt.

Eerder dit jaar heeft vv de Lauwers een door SC Heerenveen te organiseren voetbalclinic moeten cancelen, maar zodra er grip is op het corona virus zal deze activiteit alsnog worden georganiseerd en zal er dan hopelijk ook publiek bij aanwezig mogen zijn.

De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op deze sportieve middag waarin ze een 40-tal kinderen heeft mogen verwelkomen waaronder een 10-tal niet leden.