Dokkum presenteert Dockumer Cadeaubon

Dokkum Dokkum komt met een cadeaubon: ‘de Dockumer Cadeaubon’. Deze bon is vanaf 2 november te koop bij Lippe Wonen, Primera, 10Store en online op www.ondernemersverenigingdokkum.nl.

De cadeaubon is een initiatief van Ondernemersvereniging Dokkum (OVD) en is onder andere in het leven geroepen om bedrijven in de regio de mogelijkheid te bieden om bijvoorbeeld hun medewerkers of zakelijke relaties een veelzijdig cadeau te geven. Zo worden zij verleid tot een bezoek aan Dokkum en ondersteunen hiermee lokale ondernemers. De bon kan verzilverd worden bij winkels en horeca die aangesloten zijn bij de OVD.

Hoe werkt het?

De Dockumer Cadeaubon is verkrijgbaar in bedragen van 10, 20 en 50 euro. Ontvangers kunnen de bon besteden bij aangesloten bedrijven in Dokkum.

,,Op deze manier ondersteunen we de Dokkumer ondernemers, zeker in deze tijd extra waardevol’’, zegt Andries Terpstra namens de Ondernemersvereniging Dokkum. ,,Dat kunnen winkels of horecagelegenheden zijn.

Ondernemers leveren niets in op de waarde van de kaart en kunnen verzilverde kaarten inleveren bij de OVD waarna ze het volledige bedrag op de rekening krijgen.’’ Voor ondernemers zijn er geen kosten verbonden aan deze bon. De Dockumer Cadeaubon is onbeperkt geldig.

De Dockumer Cadeaubon is een leuk cadeau wanneer je iets veelzijdigs wilt geven en niet het risico wilt lopen dat de ontvanger het niet leuk vindt. De bon kan bij iedere gelegenheid worden gegeven: als relatiegeschenk, kerstcadeau, bedankje of bij een jubileum.

Verkooppunten

De Dockumer Cadeaubon is te koop bij: Lippe Wonen (Winkelterrein Zuiderschans 3-C, Dokkum), Primera (Waagstraat 15, Dokkum), 10Store (Grote Breedstraat 27, Dokkum) en online op www.ondernemersverenigingdokkum.nl.

Voor ondernemers

Ondernemers die hun medewerkers of zakenrelaties een Dockumer Cadeaubon cadeau willen geven kunnen daarvoor contact opnemen met de OVD. Informatie en aanmelden op www.ondernemersverenigingdokkum.nl.

Winkelen in Dokkum

Dokkum heeft veel te bieden. Naast een heleboel historie is het ook nog eens genieten van de grachten en sfeervolle winkels. Van hippe woonaccessoires, een goed boek, iets lekkers voor bij de koffie tot trendy mode… het is allemaal in Dokkum. Op vrijdag zijn de winkels tot 20.00 uur open, elke woensdag is er markt en 1 en 29 november en 6, 20 en 27 december is het koopzondag. (niet elke winkel is op zondag open).