Swinginn start danslessen in Buitenpost

BUITENPOST - Dansschool Swinginn uit Drachten houdt woensdag 5 februari vanaf 19.30 in De Loads aan de Einsteinstraat een Open Deur Avond voor dansliefhebbers.

Bezoekers kunnen bij de start vnsa het nieuwe dansseizoen vrijblijvend kennismaken het aanbod van Swinginn en proeven wat dansen voor hen kan betekenen. ,,Stap over die drempel, de deur staat voor iedereen open’’, zegt Yeteke Vries van Swinginn Dance & Events.

Leren dansen is een combinatie van sport en gezelligheid en de danslessen zijn elke week van een avondje uit. Dansen kan voor mensen alleen, maar ook met hun partner of samen met vrienden. ,,Door te dansen doe je nieuwe sociale contacten op, je investeert in je relatie en werk en ondertussen bevorder je de conditie en hersenactiviteit’’, zegt Vries.

Mensen kunnen leren dansen voor de gezelligheid, maar ook ter voorbereiding op hun huwelijksdans of om goed voor de dag te komen op het KerstGala of een ander feest. ,,Maar wat je ook beweegt, één ding is zeker: wie eenmaal geproefd heeft aan dansen beleeft daar veel plezier in.’’

Voor meer informatie en opgave kunnen belangstellenden kijken op de website www.swinginn-drachten.nl of bellen met 0512-520779.