Inzamelactie Douwe Egberts punten van start

DOKKUM – In december is de jaarlijkse inzamelactie van Lionsclub Noord Oost Friesland en Lionsclub Dokkum-Bonifatius voor Douwe Egberts waardepunten weer van start gegaan. De ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank. De punten kunnen de hele maand december worden ingeleverd bij verschillende supermarkten, winkels, scholen en de voedselbanken zelf.

Douwe Egberts verhoogt het aantal bij ons ingeleverde punten en wisselt ze in voor pakken koffie die worden gedoneerd aan voedselbanken. De koffie wordt vervolgens wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor mensen die dat heel hard nodig hebben.

Inleveradressen

Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, kunt u gedurende de hele maand december inleveren op de volgende adressen:

- ARLANTA scholen te Dongeradeel

- Sint Bonifatiusschool te Dokkum

- Supermarkten Albert Heijn, Jumbo, Poiesz, Boonstra te Dokkum

- PRO Dokkum

- Dockinga college te (Bestuursbureau Woudweg 140) Dokkum

- Voedselbank Dokkum, Learmûne 1

- Supermarkt Coop Anjum Rosier

- Supermarkt Albert Heijn te Damwoude

- Supermarkten Poiesz en Coop te Zwaagwesteinde

Lionsclub Noordoost Friesland

Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben. Door de handen uit de mouwen te steken of de expertise van de leden in te zetten worden verschillende goede doelen geholpen. De Lionsclub Dokkum Noordoost Friesland is een jonge en actieve club van ruim dertig leden, met verschillende achtergronden.