Glitter en Glamour in De Westereen, vrijdag speciale koopavond Cadeauvoordeel

De Westereen – Na het overweldigende succes van vorig jaar komt Cadeauvoordeel vrijdag 15 november weer met een speciale glamournight. Op deze speciale koopavond (van 17.00 – 21.00 uur) zullen vele standhouders aanwezig zijn om het winkelend publiek te verrassen met koopjes en leuke acties. Buiten de winkel zal een tent geplaatst worden.

De leukste winkel van De Westereen aan de Tsjerkestrjitte 3 (tegenover slagerij Riemersma) pakt zelf ook uit met overweldigende acties en aanbiedingen. Zo staat er een draaiend rad bij de kassa waarbij u tot liefst 25% korting kunt draaien op uw volledige aankoop. Cadeauvoordeel pakt uit met een groot assortiment aan woonaccessoires en cadeauartikelen, daarnaast kun je spreken van een volwaardige speelgoedwinkel met alle bekende merken. Sinterklaas kan alvast voordelig speelgoed en de mooiste schoencadeautjes inkopen. Ook zal op deze speciale avond het kerstassortiment van 2019 geshowd worden aan de klanten, waarbij deze avond 20% extra korting geldt op alle kerst en deco-artikelen.

Qua standhouders moet u onder andere denken aan: leuke bedrukte producten, crea/knutsel. (kinder)kleding, dameskleding en sjaals, parfum, cadeaupakketten, Aloë Vera producten, Tupperware, massage en schoonheidspecialiste.

De avond wordt omlijst door een stukje muziek en daarbij mag een hapje en drankje niet ontbreken.