Peuteropvang It Wrottershonk naar Tiko Kinderopvang

Kollumerzwaag - Peuteropvang It Wrottershonk in Kollumerzwaag wordt met ingang van januari 2020 voortgezet door Tiko Kinderopvang.

Directeur André de Jong van Tiko Kinderopvang is blij met de locatie van de peuteropvang in Kollumerzwaag. ,,Het bestuur van It Wrottershonk heeft te maken met toenemende wet- en regelgeving, wat op vrijwillige basis niet meer valt bij te houden. Om de kwaliteit te waarborgen is ervoor gekozen de activiteiten over te dragen aan Tiko Kinderopvang.”

De Jong is vol lof over het bestuur van It Wrottershonk die, na een roerige periode, de peuteropvang in Kollumerzwaag weer op de kaart heeft gezet. ,,Het vrijwillige bestuur, de leidsters en de vrijwilligers van It Wrottershonk hebben een prachtige plek voor de peuters gerealiseerd. De afgelopen jaren hebben wij al geregeld met veel plezier samengewerkt, waardoor een warme overdracht haast vanzelfsprekend is.”

De naam it Wrottershonk wijzigt niet en voor de kinderen zijn er geen veranderingen, de leidsters blijven bij de groepen. De peuteropvang vindt plaats in hetzelfde lokaal van CBS De Stapstien in Kollumerzwaag.