Gospelnight met Dwight Dissels, koren en Elvis E & friends

Surhuisterveen - Compassion presenteert vrijdag 11 oktober vanaf19.30 uur in de Flambou aan de Jan Binneslaan de Gospelnight met Dwight Dissels, regionale koren en Elvis E & friends.

Dwight Dissels ontdekte zijn passie voor muziek door zijn geloof in Jezus. Als oprichter van het 1Heart project organiseerde hij vele multiculturele, christelijke gospelconcerten. In 2017 brak Dwight door in The Voice of Holland, waarna hij onder andere te horen was bij RTL Late Night en meespeelde in The Passion. Toch maakt Dwight het liefste muziek die dicht bij zijn hart ligt: gospelmuziek.

Elvis E. ontdekte in zijn kindertijd in Nigeria zijn grote muzikale talent. Sinds zijn komst naar Nederland in 2004 werkte hij onder andere samen met gospelartiesten als Ruth Jacott, Big Boy Caprice en Dwight Dissels.

De twee maken nu een toernee door Nederland, waarbij ze elke avond worden ondersteund door een lokaal gospelkoor. In de Flambou krijgen Dissels en Elvis ondersteuning door Joy for People uit Dokkum. Het koor bestaat al 47 jaar, telt ongeveer twintig zangers, wordt begeleid door een uitgebreide band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en een blazerssectie) en staat onder leiding van dirigente Carola Tavenier-Bolk.

Kaarten reserveren: www.eventsforchrist.nl of tel. 0297-237 172.

www.joyforpeople.nl