KV Flamingo’s opent nieuwe kantine Ynrinner 2.0

buitenpost - Na een bouwperiode van twee jaar is zaterdag de vernieuwde kantine van Korfbalvereniging Flamingo’s geopend. Piet Iedema, lid van het G-team van KV Flamingo’s, knipte het ‘Ynrinner 2.0-lint’ door.

De verbouw is mogelijk gemaakt door onder andere Ingenieursbedrijf TekTon, Bouwbedrijf Tamminga, Installatiebedrijf Detmar, Bouwservice van der Heide, De Haan Westerhoff en FloorWorks-Houten Vloeren. Daarnaast hebben veel vrijwilligers van de club de afgelopen twee jaar hard gewerkt om het één en ander voor elkaar te krijgen.

Het clubgebouw is in 1966 gebouwd en was inmiddels verouderd. De kleed- en doucheruimtes voldeden niet meer aan de KNKV-eisen en waren niet meer toereikend voor het ledenaantal van de vereniging. De verbouwing was noodzakelijk om aan de leden en de gasten van de korfbalvereniging een volwaardig pakket aan te bieden, behorend bij de doelstelling van de vereniging.

KV Flamingo’s is constant bezig met verbeteringen. Zo is de club sinds maart 2015 trotse bezitter van twee kunstgrasvelden. Daarnaast zijn er in 2016 zonnepanelen geplaatst. Hierdoor voorziet KV Flamingo’s volledig in haar eigen stroomverbruik.