Bronsema Transport steekt GSVV 2 in nieuwe kleding

Gerkesklooster/stroobos

De tweede selectie van GSVV uit Gerkesklooster-Stroobos heeft nieuwe vrijetijdskleding aangeboden gekregen van sponsor Bronsema transport uit Stroobos.

Bronsema is geen vreemde van GSVV 2, naast de nieuwe kleding zijn de voetbaltenues en de trainingspakken ook al gesponsord door hen. Met deze vrijetijdskleding, bestaadne uit een polo en een jas, is het plaatje compleet.

Op de foto: Achter v.l.n.r.: Jan de Vries (leider), Klaas Smit, Michael Fontanini, Fêre Annema, Renze Douwe Boersma, Ietze de vries, Jitze Bremer, Sietze Brandsma, Nanning Wouda, Menno Bronsema, Klaas Bronsema, Jappie Bronsema. Voor v.l.n.r.: Cornelis Bremer (leider), Femke Bremer-Bos (verzorgster), Rinze Kalsbeek, Erik Pilat, Alex Pel, Gerrit Jagersma, Louis Lijklema, Sytze de Haan, Herman Migchelbrink. Op de foto ontbreken Floyd Tjeerdsma (trainer) en Lammert-Jan Brandsma.