Voorronde playbackshow Prof. Casimirschool

KOLLUM

Alle leerlingen van de Professor Casimirschool in Kollum gingen donderdagmiddag naar de Colle om hun medeleerlingen aan te moedigen voor de voorrondes van de Scholenplaybackshow voor de Kollumer feestdagen.

Uit de onderbouw deden in totaal vijf acts mee, de bovenbouw werd door vier acts vertegenwoordigd.

Het publiek zag vele talentvolle leerlingen, die hun beste beentje voorzetten.

De deskundige jury, bestaande uit Rinze, Ilze en Bart, had de moeilijke taak te kiezen wie de school moet vertegenwoordigen op de ‘grote’ scholenplaybackshow.

Bij de onderbouw werd het uiteindelijk Teske en Jikke met het nummer Kinderen voor kinderen ‘Hier word ik gelukkig van’ en bij de bovenbouw wonnen de Blues Brothers van groep 6/7 met ‘Grease’. De scholenplaybackshow is dit jaar op woensdag 25 april om 14.30 uur in de feesttent op het Maartensplein bij de Colle.