Muzikale avond “Once upon a time…” in Kollum

Kollum

Op 20 en 21 april worden er twee swingende show- en dansavonden gehouden in Kollum met het thema 'Once upon a time".

Once upon a time… waren er cowboys en indianen, was er het wilde westen en once upon a time zijn er al heel wat geweldige muzikale avonden geweest. Dit jaar valt dit allemaal samen. De ‘oud’ leden van TLM Kollum weten ook dit jaar weer te verrassen met leuke, originele en soms grappige acts. Shaka Zulu zal deze avond niet ontbreken, evenals Zorro, lichtgevende skeletten?! en natuurlijk de minies met cowboys en indianen. Ook zullen dé hoogtepunten van alle jaren worden samengevoegd in één grote compilatie. Special guest deze avond is Johan Timersma. Hij is een geweldig muzikant en zal een aantal optredens verzorgen.

Maar er is meer. Zoals de totale metamorfose en geweldige aankleding in de Colle of de gezellige afterparty met DJ Syb zaterdagavond. Of het feit dat ras Kollumer Els Hoekstra de presentatie in handen heeft.

Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij speciaalzaak M. Hilboezen (Voorstraat). Kaarten voor de vrijdagavond kosten € 4,50, zaterdagavond € 5,50. Reserveren is mogelijk op 0511-452174. 
 


Auteur

Redactie