Dierenarts uit Drogeham wordt gevolgd in eigen programma: "Dierenarts Frank"

Drogeham

Op vrijdag 16 maart start op MAXVandaag.nl het gloednieuwe programma Dierenarts Frank. In de negendelige internetserie worden Frank en zijn dochter Tjitske gevolgd; beiden zijn dierenarts in het Friese dorpje Drogeham. Hoe is het om een dierenartsenpraktijk als familiebedrijf te runnen en hoe ziet de dag van een dierenarts in het vee-rijke midden van Friesland eruit?

Frank en Tjitske runnen sinds kort samen een praktijk en richten zich daar vooral op de grote beesten. Ze nemen de kijker mee in hun dagelijks werk. Wat moet er gebeuren met een schaap dat doodziek is van een parasiet en hoe zorgen Frank en Tjitske ervoor dat een uitgeputte koe weer op zijn poten gaat staan? Maar ook de kleinere dieren zijn bij vader en dochter in goede handen. De dierenarts-collega’s zijn schaars in de omgeving, dus wie moet anders de duiven enten? Zo beschermen vader en dochten jaarlijks honderden duiven tegen de besmettelijke paratyfus. 

Dierenarts Frank
9 afleveringen 
Iedere dinsdag en vrijdag nieuwe afleveringen
Rond 16.00 uur op MAXVandaag.nl


Auteur

Redactie