Fietsers geramd door automobilist in De Westereen

De Westereen

Twee jongens zijn donderdagochtend 8 maart rond 07:30 aangereden door een passerende Volkswagen Transporter met aanhangwagen. De inzittenden van de Volkswagen Transporter hebben geen gegevens achter gelaten, maar door het ongeval is wel schade ontstaan aan een fiets. De jongens zouden graag nog in contact komen met de inzittenden.

De jongens reden op hun fiets over de Fogelsang richting de Industriewei. Ter hoogte van het Sikkemahus aan de Fogelsang werd een van de jongens geraakt door de passerende Volkswagen Transporter. Hierdoor kwamen beide jongens ten val.

De twee mannelijke inzittenden van de Volkswagen Transporter zijn uitgestapt en hebben beide jongens gesproken. Ze hebben vervolgens geen gegevens achter gelaten. 

Aan de inzittenden wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844 o.v.v. registratienummer 2018060192. 


Auteur

sanne.oving